«Stilstaan is achteruitgaan»
 
Daarom legt onze chef en vrouw des huizes Nadine Manhout samen met haar keukenteam de lat hoog. De roots worden niet vergeten, maar aangepast aan de hedendaagse normen. Klassiekers als een tarbot mousseline, warme ganzenlever met portosaus … hebben de tand des tijd doorstaan. Een wisselend gastronomisch maandmenu zorgt echter voor variatie op de kaart. Zowel de al dan niet gehaaste zakenman als de ontspannen recreant komt hier aan zijn trekken. Flexibel zijn en handelen is dan ook een van onze stokpaardjes.
 
Voor het aperitief of om van een afzakkertje te genieten, ontvangt onze lounge, die tevens dienst doet als rooksalon, U met open armen. Eveneens kunnen er recepties plaatsvinden, gevolgd door een banket om uw jubileum, communie of gelijk welk feest in de verf te zetten.
 
Ook een bezoekje aan de originele wijnkelder (1728) is zeker de moeite waard. Bij mooi weer serveren wij met genoegen zowel een vluchtige hap als een culinaire belevenis op ons terras of in de tent.
Ive & Nadine Desimpel-Manhout
Bergstraat 40 9690 Kluisbergen
BTW BE 0644 672 985
BE98 0017 7508 0293 - GEBABEBB
T + 32 55 38 95 64
F + 32 55 38 78 11
E info@lasabliere.be
Gesloten op vrijdag, dinsdagmiddag en zaterdagmiddag. Jaarlijks verlof in december, de midweek van krokus en de laatste week van augustus.
© 2014 | Webdesign by My-Websitebuilder.com | SEO & SEA by Opti-Seo.com